Global-GAP certificaat

Zeer trots zijn we dat we sinds kort in het bezit zijn van het Global-GAP certificaat. Met dit certificaat en het feit dat we al jaren MPS-A gecertificeerd zijn voldoen we nu aan het FSI duurzaamheids-protocol. Op deze manier zetten we de volgende stap in onze duurzame ambities.
Global-GAP is een keurmerk wat vooral door supermarkten gebruikt wordt. Hierin zijn eisen geformuleerd op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, hygiëne en traceerbaarheid. MPS-A is een milieu-certificaat. In dit certificaat wordt vooral gekeken naar hoe omgegaan wordt met gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, water en energie. Des te minder je gebruikt, des te hoger de score.
FSI is een internationale organisatie die alle keurmerken heeft beoordeeld op duurzaamheid. In het ene land is het ene keurmerk gangbaar, in het ander een ander populair en soms heb je meerdere keurmerken nodig om te laten zien dat je duurzaam bezig bent. Doordat we Global-GAP en MPS-A gecertificeerd zijn is het nu dus erkend dat we duurzaam bezig zijn.
Mocht u meer informatie willen over MPS-A, dan kunt u dat vinden op www.volgjebloemofplant.nl . Vul daar ons MPS nummer (640056) in en u kunt er alles over lezen. Meer informatie over Global GAP kunt u vinden op https://www.globalgap.org/uk_en/.

Image