Vendela, mooie roos voor in boeketten en de bloem om te verven

Nieuws

Jong gewas

IMG_1314

Afgelopen november hebben we 6500 m² Vendela gerooid. Dit gewas was ondertussen 10 jaar oud en aan vervanging toe.

Intussen wordt dit jong gewas al sinds begin februari geveild in Aalsmeer in de lengtes van 60 tot 90 centimeter. Met een grotere knop en dikkere steel is dit zeker een aanrader.

Trade Fair Aalsmeer

nieuws-beurs-gr-1-1

Afgelopen trade fair in Aalsmeer hebben we weer veel klanten mogen ontvangen. In onze stand hebben we naast onze eigen producten ook de vele mogelijkheden met het verven van Vendela laten zien. Met behulp van Multicolor flowers hebben we de Nederlandse vlag kunnen maken. Met behulp van  Hoven en de Mooij hebben we ook de Rianbow-rose in verschillende vormen kunnen laten zien.
Voor iedereen die geweest is, dank voor uw bezoek.

Lijnrijdersbeurs Rijnsburg

nieuws-beurs-1

Donderdag 6 en vrijdag 7 oktober waren we te vinden op de lijnrijders en handelsbeurs in Rijnsburg. Het was voor het eerst dat we ons presenteerden op een beurs. Onze stand was aangekleed met een dame in trouwjurk en verschillende trouwarrangementen en had veel bekijks. We hebben ook vele mensen mogen ontvangen en kunnen dus ook van een geslaagde beurs spreken.

Work Work Work

Benefietveiling ‘ride for the Roses’

benefiet

Dinsdag 30 augustus werd er weer een benefietveiling georganiseerd door Floraholland Aalsmeer. Mede door onze donatie werd met deze veiling € 88.000,– opgehaald ten behoeve van KWF kankerbestrijding. Onze Deep Water, Artemis en Vendela stonden gemengd in een blik, om een zo breed mogelijk koperspubliek aan te spreken. Al met al kunnen we van een zeer geslaagde veiling spreken.

Rodewijk Rozen kleuren het St. Pietersplein

nieuws-1

Het St. Pietersplein, waar paus Benedictus XVI op 24 april 2011 zijn traditionele paastoespraak en zegen “Urbi et Orbi” hield, was dit jaar weer rijkelijk versierd met bloemen uit Nederland. Ook wij hebben dit jaar een bijdrage kunnen leveren aan deze bloemenpracht. In de bloemstukken op de grond en het balkon waren een behoorlijke hoeveelheid Vendela’s verwerkt. We hopen volgend jaar weer te worden uitgenodigd om bloemen te leveren.

 

Rodewijk roos perfect voor trouwbloem

nieuws-4

Steeds vaker worden de rozen uit het assortiment van Rodewijk gebruikt voor rouwstukken en bruidsboeketten. De hoge kwaliteit van onze rozen zorgt ervoor dat de bloemen voor lange tijd onder allerlei omstandigheden er goed uit blijft zien. Steeds meer bloemisten kiezen voor het samenstellen van de stukken graag voor de rozen van Rodewijk.